Едно събитие за иновации, образование и предприемачество по време на

...
 Едно събитие за иновации, образование и предприемачество по време на
Коментари Харесай

MainaTech & The Future of Work & Ailyak

 Едно събитие за нововъведения, обучение и предприемачество по време на Майна Town Weekend

На 16 септември The Recursive, Storytelling Studio и Майна Town бият първия звънец за особено полудневно събитие в Епископската Базилика в Пловдив.

В уикенда след първия образователен ден сред 15 и 17 септември, жителите и гостите на гр. Пловдив ще се потопят в първия Майна Town Weekend.

Един от акцентите в програмата е събитието MainaTech & The Future of Work & Ailyak на 16 септември в Епископската базилика.

Събитието сплотява представители на бизнеса, образованието и юношески стратегии за предприемачество. На сцена ще излязат студенти и предприемачески клубове от Американския Университет в България, Пловдивски Университет и Технически Университет, които ще показват новаторските си планове и начинания. Тийноватор ще  показват програмата си за основаване на стартъп клубове в българските учебни заведения, в която ментори-предприемачи оказват помощ на възпитаници да започват личен бизнес, както и сполучливите си планове. Иноватори и представители на сполучливи компании ще обсъдят въздействието на нововъведенията и новите технологии в всекидневието ни, по какъв начин ще наподобява работата и специалностите на бъдещето. Сторителинг Студио и Инвест София ще ангажират груповата просветеност на публиката в интерактивна полемика за Пътя на Героя, в която присъстващите ще дадат своя избор за преимуществата и провокациите на българската екосистема.

Събитието е гратис и с стеснен потенциал. Запазете своето място на следния линк: https://www.eventbrite.com/e/mainatech-the-future-of-workailyak-shaping-future-stories-in-mainatown-tickets-695385806667 

Събитието се реализира с поддръжката на Отечествен фронт Пловдив 2019 и Епископска Базилика на Филипопол.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР